Task manager - error

Had your computer crash on you, or a website shows wrong, or your printer went dead on you? Come on in...

Moderator: Crew

Post Reply
User avatar
Chroelle
Admin emeritus
Posts: 9870
Joined: Fri Feb 17, 2006 9:19
Location: Location, location...
Contact:

Task manager - error

Post by Chroelle » Mon Sep 28, 2009 18:56

I just read eMTe's topic about his taskbar missing icons, and decided that I would do something about my issue as well.
My Task manager sometime months ago decided to skip the whole user-controlable frame and just show as on my screenshot.
This means that when I open it by either pressing CTRL ALT DEL or by selecting Task Manager. It seems I cannot close nor do anything else with it. I can close programs but not the task manager...
Attachments
Proper-TaskManager.jpg
Proper-TaskManager.jpg (37.18 KiB) Viewed 2159 times
unProper-TaskManager.jpg
unProper-TaskManager.jpg (31.7 KiB) Viewed 2159 times
Currently testing Life version 2.9 (With added second child)
(Beta testing in progress)

www.paed-it.dk - My blog in Danish

Clothes make the man. Naked people have little or no influence on society.
--Mark Twain

User avatar
Chroelle
Admin emeritus
Posts: 9870
Joined: Fri Feb 17, 2006 9:19
Location: Location, location...
Contact:

Post by Chroelle » Mon Sep 28, 2009 19:00

And more or less just as I decided to do something about it I actually found a solution to the issue. It seems my task manager was in footprint mode. Its pretty hard to get it to go back into that mode, so it was a fluke tht I succeeded in the first place. :)
http://www.pchell.com/support/taskmanager.shtml
Currently testing Life version 2.9 (With added second child)
(Beta testing in progress)

www.paed-it.dk - My blog in Danish

Clothes make the man. Naked people have little or no influence on society.
--Mark Twain

Drasir-Vel
[insert custom title here]
Posts: 1483
Joined: Sun Jan 18, 2009 15:28
Location: Denmark

Post by Drasir-Vel » Fri Oct 02, 2009 17:36

Process Explorer is a more fancy version of the task manager. I sometimes use it to unlock folders that has been locked by processes

http://technet.microsoft.com/en-us/sysi ... 96653.aspx

User avatar
Chroelle
Admin emeritus
Posts: 9870
Joined: Fri Feb 17, 2006 9:19
Location: Location, location...
Contact:

Post by Chroelle » Sat Oct 03, 2009 18:17

It looks interesting, but I think I would propably destroy my computer if I had that onboard. :) I fear I would somehow unlock the gates of hell through my C-drive.
Currently testing Life version 2.9 (With added second child)
(Beta testing in progress)

www.paed-it.dk - My blog in Danish

Clothes make the man. Naked people have little or no influence on society.
--Mark Twain

Post Reply